SkinnyLove

SkinnyLove is een combinatie van zuivere en natuurlijke ingrediƫnten:

MORNING: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (pompelmoes 9%, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee 9%, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn), groene koffie extract.

AFTERNOON: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (citroen 10%, mandarijn 10%, cactusvijg, ananas), kurkuma 10%, gember, komijn, kaneel, peper.

SkinnyLove 3 weken vermageringskuur

Deze SkinnyLove 3 weken vermageringskuur is een drank die je op een effectieve en gezonde manier helpt om kilo's af te vallen. Bereik je streefgewicht in combinatie met SkinnyLove, gezonde voeding en voldoende beweging. Het is niet nodig om overdadig gezond te doen. Alleen al meer bewegen en gezonder eten in combinatie met de 3 weken vermageringskuur van SkinnyLove helpen je kilo's af te vallen.

Tijdens deze 3 weken los je zowel in de ochtend als in de namiddag je SkinnyLove op in 750 ml water en dit drink je dan op tijdens dit dagdeel.

De SkinnyLove vermageringskuur helpt je op een effectieve en gezonde manier kilo's af te vallen.

De vermageringskuur bestaat uit 2 shakes. Voor in de ochtend en in de namiddag welke je gebruikt naast je normale voedingspatroon.

Wetenschappelijk bewezen. De werking van SkinnyLove is wetenschappelijk bewezen. Door gebruik te maken van 100% natuurlijke ingrediƫnten vermindert de calorieinname uit verkeerde koolhydraten zoals suiker en uit vet. SkinnyLove verhoogt je verzadigingsgevoel waardoor je behoefte om te gaan eten vermindert. Het resultaat: je zal niet meer eten dan wat je nodig hebt.

2 COMPONENTEN SAMENSTELLING

Deze SkinnyLove 3 weken vermageringskuur bestaat uit 2 delen. Een shake voor in de ochtend en een shake voor in de namiddag.

 
 • Klantenkaarten

  Electronische betaalkaarten waarmee alle zonnebanken gestart kunnen worden. Waarborg kaart is 5 Euro. Dit bedrag wordt u terugbetaald als u de klantenkaart terug binnenlevert. De kaart is herlaadbaar. Indien u de kaart oplaadt met een bedrag vanaf 50 Euro, krijgt u 10 tot 15%
 • Cadeau-ideetjes

  Cadeaubons voor de aankoop van producten - Geef een zonnebankabonnement cadeau
 • Ligging

  Zeer centraal gelegen in de binnenstad van Mechelen. Je kan parkeren op de voorziene parkeerplaatsen op en rond de Grote Markt of Ijzerleen. Er is tevens recht tegenover het zonnecenter een overdekte parking genaamd 'Blauwhondstraat'
 • Tijdsduur

  U kan zelf uw tijd bepalen bij al onze zonnebanken afhankelijk van uw type. Wenst U 6 min. of 12 min.? Geen probleem.