Producten

Door het ouder worden en door allerlei externe factoren vermindert het aantal stamcellen in de basale cellenlaag van de epidermis. Dit resulteert in een beschadigde en doffe huid. TEKTON reikt – met de Tectonic Technologie - de grondstoffen aan om het aantal stamcellen op peil te houden zodat de huid terug het vermogen krijgt om te herstellen en te vernieuwen. Zo behoudt de huid haar jeugdige en frisse look. Bronze Active is een unieke atomaire cocktail die slapende, inactieve melanocyten terug actief maakt. Bij actieve melanocyten met goed ontwikkelde dendrieten verloopt de melaninesynthese beter en komt er meer huideigen pigment in de aanliggende cellen, zodat de bruine kleur zich beter ontwikkelt. Vitamine A is een buitengewoon krachtige antioxidant (Retinol) die huidschade voorkomt en het huideigen collageen beschermt tegen de aanval van vrije radicalen. TEKTON geurt sensueel naar citrus, heeft een lichte textuur en geeft bij applicatie een zijdezacht gevoel. De luchtledige verpakking samen met het handige pompsysteem laat toe de flacon voor 100% leeg te maken.

De combinatie zonnebank - zonnelotion levert je niet alleen het beste bruinresultaat, maar ook een goed gehydrateerde en gezonde huid. De 3 grote voordelen bij het aanbrengen van een zonnelotion zijn:

1. Een snellere en betere aanmaak van pigment = mooi bruin worden. Zonnelotions bevatten vitaminen en mineralen die voedingsstoffen zijn voor de pigmentcellen. UVB-licht stimuleert de pigmentcel en dankzij de bouwstoffen, geleverd door de lotion, kan de pigmentcel volop melanine produceren. Een zonnelotion bevat hydraterende bestanddelen. Belangrijk als je weet dat een droge, vale huid UV-licht reflecteert. Een gehydrateerde huid absorbeert meer dan 90% van de UV stralen zodat je het maximale rendement uit je zonnebankbeurt haalt.

2. Een goed gehydrateerde huid = gezonde en stralende huid. Elke zonnelotion zorgt er voor dat de huid intens gehydrateerd wordt. Belangrijk als je weet dat het UV licht voor meer dan 90% geabsorbeerd wordt door de huid op voorwaarde dat deze glad en soepel ( = gehydrateerd!) is. Een droge, schilferige huid absorbeert slechts 40% van het UV licht … zeker 60% wordt gereflecteerd ! Hydrateer dus je huid, want jij wil toch ook het maximale rendement uit je zonnesessie halen, niet!

3. Een jonge look bewaren = anti aging effect. Vooral UVA-Licht leidt tot vocht- en elasticiteitsverlies wat vroegtijdige huidveroudering met zich meebrengt. De verzorgende ingrediënten in de zonnelotion, zoals vitamine A en E, werken krachtig antioxidant en beschermen tegen de aanval van de vrije radicalen . Zo blijft de huid jong, soepel en gezond.

Een vitamine-shot voor een stralende huid, die prachtig bruin kleurt ! Deze SUNSHOTS zien er niet alleen beter uit, maar smaken ook nog lekkerder! Met grote zorg werd gekozen voor Maracuja als echte smaakmaker. De fruitige, licht zure smaak van passievrucht maken van deze SUNSHOT een lekker, verfrissend drankje. Basis ingrediënt is nog steeds zuivere Aloë Vera, verrijkt met Vitamine E voor intense hydratatie en een huid die straalt! Voor nog meer effectieve huidverzorging is er in de nieuwe formule nog extra collageen toegevoegd. Bèta Caroteen in combinatie met vitamine C en A ondersteunen het natuurlijke bruiningsproces van binnenuit.

Laat je verleiden door de uitgesproken geur van kokosnoot! Deze lotion is gegarandeerd jouw favoriete lotion in deze klassieke lijn van Tannymaxx.

Deze XTRA DARK Coconut Bronzing lotion is een lotion met DHA-toevoeging, die zorgt voor een maximale kleurontwikkeling. Een schep verzorgende ingrediënten doet de rest: Aloë Vera verzorgt en herstelt, vitaminen A, C en E vechten tegen de aanval van vrije radicalen. Shea boter (karité boter) maakt je huid soepel en zacht. Geschikt voor alle huidtypes.  COCO ME : voor dat tikkeltje XTRA in de ZON

Deze dikkere boter van XTRA BLACK Choco Me combineert cacao- en sheaboter met DHA en triple melanine voor het donkerste bruinresultaat op een zijdezachte huid. Deze lotion wordt gegarandeerd jouw favoriete lotion in deze klassieke lijn van Tannymaxx. Deze XTRA BLACK Bronzing lotion heeft naast triple melanine een extra DHA-dosis, die zorgt voor een geweldige kleurontwikkeling. Een schep verzorgende ingrediënten doet de rest. Shea- en cacao boter maken de huid soepel en zacht. Let op : aanbrengen in cirkelvormige bewegingen voor een gelijkmatige ontwikkeling van de bruine kleur.

Hoe makkelijk om een kwaliteitsvol product in miniverpakking bij de hand te hebben. Dit PUSH product uit de CATCH FIRE collectie wordt geprezen voor zijn enorme tanning boost. De grote dosis hoogwaardige pure melanine is hier verantwoordelijk voor. Vitamine E en provitamine A en B verzorgen de huid en werken anti-aging. Jojoba olie rijk aan onverzadigde vetzuren, maakt dat dat dit PUSH OIL product geschikt is voor alle huidtypes. Deze PUSH WAX is dermatologisch getest en biedt een andere applicatiemethode. Jojoba olie heeft een lage viscositeit, wordt supersnel geabsorbeerd en voelt niet vet.

Emerald Bay introduceert ABSOLUTELY SHORE. Naast agave nektar heeft deze Absolutely Shore extra huidverzorgende bestanddelen geëxtraheerd uit GEMBER en GRANAATAPPEL! Bovendien is deze lotion 100% vrij van parabenen. Agave Nectar levert de essentiële voedingsstoffen aan de pigmentcel voor een vlotte melanine productie en dus een versneld prachtig bruinresultaat. Voeg daar de hoog geconcentreerde mix van gember en granaatappel aan toe en deze Absolutely Shore is dé "energybooster” voor de huid! Met extra cafeïne wordt dit effect nog versterkt.

Emerald Bay introduceert BRONZE VOYAGE. Naast agave nektar, het gemeenschappelijke key-ingredient in alle Emerald Bay lotions, heeft dezeBronze Voyage extra huidverzorgende bestanddelen geëxtraheerd uit GEMBER en GRANAATAPPEL! Bovendien is deze lotion 100% vrij van parabenen. Niet alleen in de kunstzon, ook in het zonnetje buiten verdient je huid deze Bronze Voyage. Het snellere bruineffect bereik je dankzij de directe zelfbruiner karamel en de mix van DHA en Erythrulose die – weliswaar vertraagd – na enkele uren extra kleur geeft. Wens jezelf een BrONze VOYAGE.

TEKTON NATURAL BRONZER, step 1. Bij het ouder worden, door stress en externe factoren vermindert geleidelijk het aantal stamcellen in de basale cellaag. Deze Tekton Natural Bronzer step1 heeft naast Vitatan, 2 directe bronzers: zoethout en karamel. Beide leveren meteen na het aanbrengen van de lotion op de huid een bruinverkleuring van de toplaag. Cacaoboon extract verbetert de bloedsdoorstroming wat het cel metabolisme ten goede komt. Minder afvalstoffen in de cellen, minder cellulitis op de huid, dus een afslankend effect en een strakkere huid. Distelolie voedt, hydrateert en geeft souplesse aan de huid.

TEKTON BRONZING LOTION step 2. Deze TEKTON lotion is uniek omwille van de innovatieve “Tectonic Technology” “Bronze Active”. Deze Tekton Bronzing lotion step 2 heeft naast Vitatan ook koperpeptiden en zuurstof voor maximale ontwikkeling van de natuurlijke huidskleur. Daarnaast zorgen directe bronzers zoals zoethout en karamel meteen na het aanbrengen al voor een bruinverkleuring van de toplaag. DHA en erythulose als vertraagde bronzers doen, na enkele uren, daar nog een schepje boven op! Een lotion die als een archiTEKT de epidermale huidlaag terug opBOUWT.

Emerald Bay introduceert BRONZE VOYAGE. Naast agave nektar, het gemeenschappelijke key-ingredient in alle Emerald Bay lotions, heeft dezeBronze Voyage extra huidverzorgende bestanddelen geëxtraheerd uit GEMBER en GRANAATAPPEL! Bovendien is deze lotion 100% vrij van parabenen. Niet alleen in de kunstzon, ook in het zonnetje buiten verdient je huid deze Bronze Voyage. Het snellere bruineffect bereik je dankzij de directe zelfbruiner karamel en de mix van DHA en Erythrulose die – weliswaar vertraagd – na enkele uren extra kleur geeft. Wens jezelf een BrONze VOYAGE.

 • Klantenkaarten

  Electronische betaalkaarten waarmee alle zonnebanken gestart kunnen worden. Waarborg kaart is 5 Euro. Dit bedrag wordt u terugbetaald als u de klantenkaart terug binnenlevert. De kaart is herlaadbaar. Indien u de kaart oplaadt met een bedrag vanaf 50 Euro, krijgt u 10 tot 15%
 • Cadeau-ideetjes

  Cadeaubons voor de aankoop van producten - Geef een zonnebankabonnement cadeau
 • Ligging

  Zeer centraal gelegen in de binnenstad van Mechelen. Je kan parkeren op de voorziene parkeerplaatsen op en rond de Grote Markt of Ijzerleen. Er is tevens recht tegenover het zonnecenter een overdekte parking genaamd 'Blauwhondstraat'
 • Tijdsduur

  U kan zelf uw tijd bepalen bij al onze zonnebanken afhankelijk van uw type. Wenst U 6 min. of 12 min.? Geen probleem.